Interesse in onze Cocoon-behandeling, maar geen idee waar te starten? Dan is het Starterspakket iets voor u!

Hoe zal ik afslanken met de Cocoon?
Door de combinatie van diepe en.korte infrarood in de cocoon ga je zweten en zal celvernieuwing gestimuleerd worden. Dit maakt deel uit van het ingewikkeld warmte regulerend proces van het lichaam, dat te maken heeft met het stijgen van de cardic output (hartritme en plasma volume).

De enige manier om je lichaamstemperatuur constant te houden is zweten. Een proces dat 586 Kcal per liter verbruikt. Een gemiddeld persoon zal gemiddeld 500g uitzweten per sessie en dus 300Kcal verbruiken. Deze resultaten zijn vergelijkbaar met 4,5 tot 9km lopen. De warmte zal het lichaam zuiveren en ongewenste toxines en afvalstoffen uit het lichaam verwijderen.

Hoe kan ik de beste resultaten bekomen?

De cocoon Slimming is niet alleen een geweldig me-time moment maar zorgt in combinatie met de BodyShock producten van Mesoestetic die diep in de huid gaan werken voor een ongelooflijk huidverbeterend en afslankend resultaat.

Profiteer nu van het Starterspakket en geniet van bijna 40% korting op je behandeling + 5 producten die het effect ervan versnellen en versterken.

starterspakket nu verkijgbaar aan

-40%

10 Sessies Cocoon
+ 5 afslankproducten
ter waarde van €791,-

voor slechts

€439,-

Reserveer nu!

1X GRASCONTROLE I-CARNITINE
(20 X 5ML)
Dieetsupplement dat vetzuren omzet in energie om zo het afvallen te bespoedigen, afdrijven van vet. Gaat het hongergevoel tegen en helpt de spiertonus te verbeteren.

1X GRASCONTROLE ARTICHOKE EXTRACT (20 X 5ML)
Dieetsupplement die de vertering van vetten verbetert alsook het verwijderen van vastgehouden vloeistoffen en vetten (reinigende werking). Bestrijden en voorkomen van vochtretentie, vetophoping of een opgeblazen gevoel én het helpen verminderen van cholesterol.

Bestrijdt indigestie, krampen, misselijkheid en een opgeblazen gevoel.

1X SLIM UP! (14X10ML)

Drinkbare ampullen die het vetweefsel van binnenuit zullen aanpakken

Korte en krachtige 14 daagse kuur. Detecteert en elimineert gelokaliseerd vet.

1X REDUCER PILL (30 CAPS)

Krachtige vetverbrander en detox. Vermindert vet en vochtophoping. Geeft een egale en strakke huid. Gaat van binnenuit het organisme helpen om het vetweefsel te gaan aanpakken.

Voordelen:

  • Gaat vochtophoping tegen.
  • Verhindert de groei van de vetcellen
  • Helpt het verkrijgen van een gladde huid.

1X NIGHT REDUCER (200ML)

Activeert het cellulaire metabolisme, vermindert vetknobbels en remodelleert het lichaam tijdens de nacht.

Boek nu uw afspraak!

[bookly-form category_id=”0″ service_id=”4″ hide=”categories,services,staff_members,week_days,time_range”]

Cocoon Wellness pro

Afslanken in een zalig warme sauna

Dankzij de combinatie van infrarood, warmte tot 90°C, andullatietherapie én de medische afslankproducten van bodyshock gaan we een ongezien resultaat bereiken in een mum van tijd!
De warmte zal het lichaam zuiveren en ongewenste toxines en afvalstoffen uit het lichaam verwijderen. Daarbovenop is de vibrerende massage voordelig voor de spieren. Ze zorgt ook voor een relaxerend gevoel. Het is bewezen dat wanneer men intens ontspannen is, dat de eetlust zal verminderen.
Ontgifting helpt je afslanken en de hitte helpt bij het aanmaken van spiermassa. Er is ook echt sprake van conditietraining, het bloed stroomt veel sneller naar alle organen toe.

Hoe kan ik de beste resultaten creëren?

De cocoon Slimming is niet alleen een geweldig me-time moment maar zorgt in combinatie met de BodyShock producten van Mesoestetic die diep in de huid gaan werken voor een ongelooflijk huidverbeterend en afslankend resultaat.

Reserveer nu!
Tarieven
Contacteer ons!
Brochure