RedFit Room

Meer resultaat in minder tijd

Een Thermal Workout met infrarood, natuurlijke edelstenen en Himalayazout tegels.
De trainingssessie in deze unieke infraroodcabine helpt je je trainingsresultaten in korte tijd te verbeteren met diverse extra voordelen.

Het infrarode licht dringt diep door in je spieren en gewrichten en zorgt voor een betere doorbloeding.
De droge en aangename warmte zorgt voor soepele spieren en je verbrandt meer calorieën, ook nog na de training.
De natuurlijke Jade edelstenen zorgen voor een helende energie en de Himalaya zoutstenen verbeteren het immuunsysteem en werken tegen allergieën.

In de RedFit room kunt u uw eigen trainings- programma afwerken, of de work-out video’s volgen.
Er zijn diverse trainingsbenodigdheden beschikbaar zodat iedereen een geschikte training kan uitvoeren.

De voordelen van een RedFit room

De RedFit room straalt infrarood licht uit in de gehele cabine. De golflengten van infrarode stralen worden omgezet in een comfortabele warmte. Hoe korter de infraroodstralen, hoe krachtiger de werking van het infrarood licht, het licht dringt de warmte diep door in de huid.

Hierdoor stijgt de lichaamstemperatuur, versnelt de bloedsomloop, worden afvalstoffen die bijvoorbeeld pijn in de spieren en gewrichten veroorzaken sneller afgevoerd. Dit zorgt voor snelle pijnverlichting. Ook kan het lichaam dit als ontgiften (detoxen) ervaren.

Door de warmte in de cabine worden uw spieren en gewrichten soepeler, en verbrandt u veel meer caloerieën dan tijdens een gewone training. Ook stimuleert infrarood licht het vetverlies waardoor u meer vet verliest dan tijdens een gewone training. Het rode licht zorgt voor een verhoogde aanmaak van ATP (brandstof voor de spieren) en zorgt er zo voor dat je lichaam meer energie tot haar beschikking heeft. Je presteert beter en je spieren herstellen sneller. Daarnaast zorgen de tegels van Himalayazout voor uitstraling van negatieve ionen. Het inademen van deze met ionen verrijkte lucht zorgt voor een hogere concentratie zuurstof in het bloed en dit bevordert de werking van alle organen, de spijsvertering en het verhoogt de stofwisseling.

In de RedFit room zijn edelstenen verwerkt die een diep zuiverende, stabiliserende werking hebben. De stenen zorgen voor ontgifting van het lichaam. Daarnaast geven de stenen positieve energie, versnelling van de genezingsprocessen in het lichaam en hebben ze een positieve werking op de vochtbalans en het lichamelijk herstel.

De lichttherapie zorgt ervoor dat de energiebalans in het lichaam zich weer kan herstellen, zowel mentaal als fysiek. De verschillende kleuren hebben met hun unieke eigenschappen een heilzame werking op diverse mentale en fysieke aandoeningen.

Maak hier online je afspraak

online afspraak