Bruin worden én je huid verbeteren!

Je huid verbeteren tijdens het zonnen? Dàt kan onder al onze Beauty zonnebanken! UV en huidverbetering in één. Deze zonnebanken stimuleren de aanmaak van collageen en elastine in de huid wat zorgt voor een stevige en gezonde huid. Hierdoor vervagen fijne lijntjes, oneffenheden en zal ook cellulite veel zachter worden.
De collatan lampen die aan de zonnebanken zijn toegevoegd geven roze/rood licht af wat de huid zachter laat aanvoelen. Daarbij combineren we dit met UV licht. Doordat deze lamp meer UVB licht afgeeft stimuleert deze ook nog eens extra de aanmaak van vitamine D. Een echte win/win situatie.
Zonlicht
Beautylight
Bruin zonder zon

Zonlicht

Bij SimplyMe schijnt de zon altijd!
Waarom insmeren?

Je SimplyMe coach zal je blijven vragen om een product te gebruiken tijdens je zonnesessie. Het gebruik van een lotion onder de zonnebank is van groot belang. Buiten het feit dat het de huid intens voedt, bruint de huid ook nog vele malen sneller. Benieuwd naar welke lotion het best bij jouw huid past? Laat je adviseren!

Reserveer nu!
Tarieven
Contacteer ons!
Brochure

Beautylight

Waarom Beautylight?

De unieke combinatie van UV en rood licht maken een bijzonder mooie en diepe kleur met gelijktijdige verzorging mogelijk. Het gezicht en decolté worden door de speciale Beauty LEDs verwend voor een zachte huid en een frisse teint. Op het lichaam zorgen de Beauty Light Smart sun lampen voor een bijzonder aangenaam gevoel op de huid en een mooie bruining.

Reserveer nu!
Tarieven
Contacteer ons!
Brochure

Bruin, maar dan zonder zon

Veilig bruinen staat voorop bij SimplyMe. Zo kan je bij ons ook snel & UV-vrij bruinen. Heb je een gevoelig huidtype? Mag je om welke reden dan ook niet zonnen? Bijvoorbeeld omdat je nog geen 18 jaar bent? Wij helpen je graag aan je gewenste teint. Egaal, zonder zon, maar met vitamine E.

10 gouden regels voor de perfecte spray tan
  • Zorg ervoor dat de huid goed gescrubd is de dag vóór de spray tan.
  • Zorg ervoor dat alle make-up goed van de huid verwijderd is.
  • Kijk uit met het gebruik van parfum en deodorant. Deze kan vlekkerig uitslaan na het gebruik van bruin zonder zon.
  • Draag wijd zittende kleding op de dag van de spray tan, dit voorkomt vlekken en kledij-aftekingen.
  • Gebruik geen bodylotion of andere verzorgingsproducten op de dag van de spray tan.
  • Wacht 1-3 uur met een douchebeurt na een spraysessie.
  • Vermijd sporten en andere actieve bezigheden op de dag van de spraysessie om zweten te voorkomen. Zweten kan vlekken veroorzaken.
  • Verzorg de huid de dagen na de spray tan met de juiste producten, zoals een rijke, hydraterende bodylotion om de tint van de spraysessie langer te behouden.
  • Geef altijd duidelijk aan wat uw wensen zijn, zodat de specialist daar rekening mee kan houden.
  • Voor het beste resultaat kunt u het beste elke 2 weken een sessie ondergaan. En vergeet vooral niet uw kennissen het geweldige resultaat te laten zien!
Reserveer nu!
Tarieven
Contacteer ons!
Brochure

Bruin zonder zon kan ook thuis!

MineTan

Minetan werd in Australië verkozen als beste zelfbruiner en is nu ook verkrijgbaar in België. Met een basis van natuurlijke producten zorgt Mine Tan ervoor dat de huid niet enkel een mooie kleur krijgt maar ook ondersteunt wordt bij het bekomen en behouden van een gezonde huid. Je zal stralen en je huid zal meteen fluweelzacht aanvoelen.
Mine Tan is vrij van parabenen, bevatten mineralen en anti oxidanten, 100 % natuurlijk DHA, natuurlijk en plantaardig en PETA goedgekeurd.
De producten van Mine Tan drogen snel, geven geen oranje tonen, hebben geen typische tan geur en kunnen op het hele lichaam gebruikt worden. Kortom, Mine Tan biedt producten van de hoogste kwaliteit. Je SimplyMe consulente zal samen met jou het juiste product kiezen dat volledig bij jouw huidtype past.