Creëer jouw perfecte lichaam

Voor de nieuwste technieken op gebied van afslanken en versteviging kan je bij ons terecht. De SimplyMe Coach zal je lichaam opmeten met behulp van meettoestellen. Deze meting is de sleutel naar succes. Hierdoor kunnen wij de eventuele probleemzones beoordelen en aan de hand daarvan zullen we je voorzien van een persoonlijk advies.
Cocoon
Cryo
Waterbike
Bodywrap
Bodyshock

Cocoon Wellness pro

Afslanken in een zalig warme sauna

Dankzij de combinatie van infrarood, warmte tot 90°C, andullatietherapie én de medische afslankproducten van bodyshock gaan we een ongezien resultaat bereiken in een mum van tijd!
De warmte zal het lichaam zuiveren en ongewenste toxines en afvalstoffen uit het lichaam verwijderen. Daarbovenop is de vibrerende massage voordelig voor de spieren. Ze zorgt ook voor een relaxerend gevoel. Het is bewezen dat wanneer men intens ontspannen is, dat de eetlust zal verminderen.
Ontgifting helpt je afslanken en de hitte helpt bij het aanmaken van spiermassa. Er is ook echt sprake van conditietraining, het bloed stroomt veel sneller naar alle organen toe.

Hoe kan ik de beste resultaten creëren?

De cocoon Slimming is niet alleen een geweldig me-time moment maar zorgt in combinatie met de BodyShock producten van Mesoestetic die diep in de huid gaan werken voor een ongelooflijk huidverbeterend en afslankend resultaat.

Reserveer nu!
Tarieven
Contacteer ons!
Brochure

Cryo

Laat vet wegvriezen en zeg neen tegen het mes!

Uit onderzoek is gebleken dat vetcellen afsterven omdat deze niet bestand zijn tegen lage termperaturen. Hierdoor is het mogelijk om definitief vet te verwijderen op jouw probleemzone in onze cryo.

Hoe verloopt een sessie Cryo?

Tijdens een sessie in onze cryo gaan wij je vetcellen wegvriezen. De behandeling is klinisch bewezen en geeft het lichaam haar natuurlijke vorm terug door veilig en effectief het vet te bevriezen. Nadat je SimplyMe coach de te behandelen zone(s) heeft geselecteerd, worden de handvaten op het lichaam geplaatst en wordt gecontroleerde koeling toegepast.

Resultaat van deze behandelingen is zichtbaar en meetbaar binnen de 15 tot 30 dagen na de behandeling. Daarom boeken we ook graag al meteen een nieuwe afspraak in binnen deze tijd zodat jij je resultaten zelf kan bewonderen.

Leg je neer, ontspan en zeg vaarwel tegen je vet!

Tijdens de behandeling lig je in een ontspannen sfeer in op een bed. Je kan dus perfect lezen, e-mails sturen of zelfs een dutje doen.

Reserveer nu!
Tarieven
Contacteer ons!
Brochure
Lees meer…

Sporten in water

Waterbike gebruiken als afslanktool

Naast het ontspannende effect van waterbike, heeft sporten aan zich en zeker in water ook een voordeel als we ons richten op afslanking. De massage jets van wat waterbike accentueren de drainerende werking van water waarbij vet, een ophoping van afval en giftige stoffen, wordt afgevoerd. Ook cellulitis zal zienderogen verdwijnen na een aantal sessies. Tegelijk zal ozon de natuurlijke kracht van de cellen herstellen en bevorderen. Zonder enige moeite worden na enkele sessies onderbenen, buik en zelfs love handles verfijnd en versterkt. En dat terwijl je geniet van gezond bewegen samen met een volledig gevoel van welzijn.

Reserveer nu!
Tarieven
Contacteer ons!
Brochure

Bodywrap

Compressietherapie & Bodywrap

Compressietherapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

In combinatie met de bodywraps is compressietherapie de perfecte behandeling voor de aanpak van o.a. cellulite, oedeem en lokale vetophopingen.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Wij brengen bodywraps aan op jouw probleemzones. Deze bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten welke zorgen voor een intensieve aanpak van vetten, cellulite en vochtophoping. Je neemt, met de bodywraps om, plaats in het compressiepak van het lymfedrainagesysteem. Hierin vindt een wisselende luchtdruk plaats welke zorgt voor een aangename ontspannende massage, ook wel pressotherapie genoemd. De massage stimuleert het metabolisme, verhoogt de bloedcirculatie en verbetert de lymfestroom.

Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van jouw gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag. Er is geen hersteltijd.
Je kan direct jouw normale werkzaamheden hervatten.

Reserveer nu!
Tarieven
Contacteer ons!
Brochure

Producten bodyshock

Ga voor het maximale resultaat met Bodyshock, ook thuis!

Bij onze slimming apparatuur raden wij sterk de bodyshock behandelingen aan. Deze producten verminderen het vetweefsel en de sinaasappelhuid. De ultra-geconcentreerde, 100 % actieve werkzame stoffen hebben zichtbaar effect op de belangrijkste esthetische veranderingen van het silhouet. Vochtophoping wordt verhinderd en de microcirculatie wordt bevorderd. Het is de ultieme, professionele behandeling met bijpassende thuisverzorging voor een zichtbaar en langdurig resultaat.