Schoonheid komt niet alleen van binnenuit!

Dit zijn de Bio-positieve aspecten van UV-licht:

COLLAGEEN
LICHT

stimuleert de lichaamseigen productie van collageen. Het huidbeeld verbetert, lijnen en rimpels worden verminderd.

OPTIONEEL
UV-LICHT

voor een stralende teint en, indien gewenst, voor een mooie bruine teint – op een zachte manier.

VITAMINE
D

voor gezondheid, vitaliteit en mobiliteit

Jong en gezond blijven, kan licht dat doen?

Collageenlicht stimuleert het collageenhuishouden in het hele lichaam positief, jong en gezond…De belangrijkste voordelen:

Anti-aging effecten voor de huid. De zuurstofopname en de regeneratie van de huid worden verbeterd, het collageennetwerk wordt versterkt en aldus worden reeds uitgesproken huidstructuren (rimpels en lijnen) opnieuw omgezet.

Wondgenezing door de positieve invloed van de huidcellen en nieuwe vorming van een gezonde huid.

Verbeter de spier-, skelet- en gewrichtsgezondheid door collageen te stimuleren en gewrichtskraakbeen te beïnvloeden.

Deze anti-aging effecten waren u. a. bevestigd in twee observationele studies (Klinik Piano, Switzerland en Dr. Ferenc Gódor, Dermatologist, Hungary) evenals professor Sommer, University of Ulm.

97% van de gebruikers merkt een aanzienlijke verbetering van rimpels en lijnen rond het gezicht en het decolleté.

82% van de gebruikers merken een aanzienlijke verbetering in de stevigheid en elasticiteit van de huid, door het hele lichaam.

97% behaalt zijn individuele behandelingsdoelen

88% van de gebruikers ziet een aanzienlijke verbetering in uitgesproken rimpels en lijnen in het gezicht en het decolleté.

Blijf jong met Collageen!

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam.

Collageen is een belangrijk onderdeel van ons bindweefsel, dat ook wel het “netwerk” van het lichaam wordt genoemd. Collagenen zijn vorm- en elasticiteitsvezels die de sterkte of zwakte van ons bindweefsel aanzienlijk beïnvloeden.

Anti-Aging!

Door de jaren heen verliest onze huid zijn elasticiteit en heeft vaak de neiging om schilferige en droge huid, waardoor de huid vermoeid en kleine rimpels meer uitgesproken lijken. Met een unieke combinatie van de heilzame kracht van licht en de speciaal ontworpen schoonheidssuisbuizen, geeft de Collarium® zelfs de gevoelige en gevoelige huid wat hij in de loop der jaren heeft verloren – elasticiteit, vocht en stralende uitstraling

Sportief succes dankzij collageen!

De treksterkte van ligamenten en pezen, de flexibiliteit van het bot of de drukweerstand van gewrichtskraakbeen wordt grotendeels beïnvloed door het collageen dat aanwezig is in het weefsel. Het gebruik van collageenlicht, spieren, pezen en gewrichten worden versterkt, het risico op letsel wordt verminderd, het trainingssucces wordt geoptimaliseerd en de regeneratie na één training versnelt. Collageenlicht versterkt de ondersteuning van de metabolische processen van het lichaam en stimuleert van de bloedcirculatie.

Een mooie bruine kleur inbegrepen

Tijdens de optionele UV-blootstelling vormt het lichaam de vitale zonnevitamine D3 via UVB.

Een voldoende vitamine D-niveau heeft een ondersteunend effect op ons hele immuunsysteem en heeft dus een preventief effect. Het vermindert bijvoorbeeld het risico op borst- en prostaatkanker, vermindert het risico op een hartinfarct, beroerte en vaatziekten en vermindert slapeloosheid en angst. Vitamine D reguleert het calciumgehalte en versterkt de botten.

Waarom zonnen belangrijk voor ons is.

  1. Concept van de natuur:
    De mens ontwikkelde zich buiten onder de zon. Het permanente verblijf in afgesloten ruimtes, zoals we vandaag de dag doen,  berooft ons van wat de natuur voor ons bedoelde: regelmatige opname van UV-licht.
  2. Preventie van zonnebrand:
    Tan is uw natuurlijke bescherming tegen zonnebrand en verhoogt de effectiviteit van zonnebrandcrème – een andere reden waarom zonnebankgebruikers beter worden beschermd en minder vaak verbranden door de zon.
  3. Natuurlijke vitamine D:
    Het effect van UV-licht op uw huid is de natuurlijke manier om vitamine D te maken. Studies tonen aan dat solariumgebruikers een aanzienlijk hoger vitamine D-niveau hebben dan niet-solariumgebruikers.

Diagram van de opperhuid:

Huidcellen worden constant geproduceerd en vervangen en migreren vervolgens naar het huidoppervlak, waar ze sterven na een cyclus van 30 dagen. Dat is waarom de kleur uiteindelijk vervaagt.