Ontdek onze verschillende afslankbehandelingen

Ontdek onze verschillende afslank behandelingen

INFRAROOD SLIMMING

INFRAROOD SLIMMING

Globaal afslanken

Afslanken d.m.v. infrarood therapie in combinatie met de producten van Bodyshock.

Globaal afslanken

Afslanken d.m.v. infrarood therapie in combinatie met de producten van Bodyshock.

INFRAROOD DETOX

INFRAROOD DETOX

Al zwetend het lichaam zuiveren

Tijdens een sessie in de Infrarood Detox zal je bijna XL uitzweten.

Al zwetend het lichaam zuiveren

Tijdens een sessie in de Infrarood Detox zal je bijna XL uitzweten.

CRYOLIPOLISE

VETCEL BEVRIEZEN

Plaatselijk vet wegvriezen

Het bevriezen van vetcellen kan op heel veel zones zorgen voor een mooie verfijning van je silhouet

Plaatselijk vet wegvriezen

Het bevriezen van vetcellen kan op heel veel zones zorgen voor een mooie verfijning van je silhouet.

WATERBIKE

WATERBIKE

Cardiotraining en anti-cellulitis

De jets in de Waterbike cabine zorgen ervoor dat je cellulitis verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Cardiotraining en anti-cellulitis

De jets in de Waterbike cabine zorgen ervoor dat je cellulitis verdwijnt als sneeuw voor de zon.

LYMFEDRAINAGE

LYMFEDRAINAGE

Compressietherapie

Tijdens een lymfedrainage massage worden de afvalstoffen in je lichaam afgevoerd via de lymfe.

Compressietherapie

Tijdens een lymfedrainage massage worden de afvalstoffen in je lichaam afgevoerd via de lymfe.

Bekijk onze tarieven

boostprogramma

SimplySlim

boostprogramma

SimplySlim

Met het SimplySlim traject ga je gedurende 3 weken kei hard werken aan jezelf en aan je gewicht. Tijdens dit traject maak je kennis met onze afslankbehandelingen en onze producten.

5 BEHANDELINGEN

Je maakt 2x per week kennis met onze infrarood afslankmethode.

VOEDINGSADVIES

Je krijgt een starterspakket van Grascontrol mee naar huis.

LICHAAMSMETING

Bij aanvang van het traject meten we je volledig op zodat we op het einde je resultaten kunnen vergelijken.

De beste resultaten

De beste resultaten

Boost
programma

Schrijf je in voor het SimplySlim Boost programma en geniet van een hoge korting!

€199

ipv €355

Word lid van de
SimplyMe club

Word member na het boostprogramma & geniet nog van extra voordelen.

€89,90/mnd

Word lid van onze SimplyMe club en krijg 2 NORVIA paketten cadeau!*

*Na afwerking van het SimplySlim boostprogramma

Vraag hier jouw gratis intake gesprek aan

Infrarood slimming

Infrarood slimming

Afslanken in een zalig warme sauna Dankzij de combinatie van infrarood, warmte tot 90°C, andullatietherapie én de medische afslankproducten van bodyshock bereiken we een ongezien resultaat in een mum van tijd!

De warmte zuivert het lichaam en verwijdert ongewenste toxines en afvalstoffen uit het lichaam. Daarbovenop is de vibrerende massage goed voor de spieren. Ze zorgt ook voor een relaxerend gevoel.

Het is bewezen dat wanneer men intens ontspannen is, de eetlust zal verminderen.

Ontgifting helpt je afslanken en de hitte helpt bij het aanmaken van spiermassa. Er is ook echt sprake van conditietraining, het bloed stroomt veel sneller naar alle organen toe.

Hoe kan ik de beste resultaten creëren?

Infrarood Slimming is niet alleen een geweldig me-time moment maar zorgt in combinatie met de BodyShock producten van Mesoestetic die diep in de huid gaan werken, voor een ongelooflijk huidverbeterend en afslankend resultaat.

Je komt best in kuurvorm per 10 sessies langs, 2x per week. Wanneer je de mooiste resultaten behaald hebt kan je als onderhoud 2x per maand blijven langskomen.

Ontgifting helpt je afslanken en de hitte helpt bij het aanmaken van spiermassa. Er is ook echt sprake van conditietraining, het bloed stroomt veel sneller naar alle organen toe.

Benieuwd naar het resultaat?
Bekijk hier een voorbeeld van de voor & na.
reserveer nu
tarieven

Infrarood detox

Infrarood detox
Infrarood Wellness Pro!

Door te ‘detoxen’ kan je alle (opgehoopte) gifstoffen in je lichaam verwijderen. Die gifstoffen zitten overal: in de (vervuilde) lucht die we inademen, sigaretten, alcohol, kant-en-klare voeding, etc.

Ons lichaam neemt dus voortdurend toxische stoffen op die via de gewone weg (darmen, lever, nieren) ons lichaam niet kunnen verlaten. Gevolg: we voelen ons moe, uit balans, neerslachtig, krijgen last van overtollige kilo’s die we maar niet kwijtraken, allergieën, astma, etc.

Detoxen kan in principe op veel manieren. Bijvoorbeeld door sapjeskuren te volgen, te vasten, darmspoelingen te doen of pillen en poedertjes te slikken. Maar een van de meest efficiënte en makkelijkste manieren om te ontgiften, is door te zweten.

Onze Infrarood Wellness Pro behandeling is een combinatie van hoogwaardige infraroodwarmte met vibratie massage en aromatherapie die je een fantastisch wellness moment bezorgt. 30 minuten lang worden je zintuigen intens geprikkeld. Heel het lymfesysteem draait op volle toeren en het metabolisme wordt verhoogd. Daarnaast krijg je een plastiek pakje aan om het zweten extra te bevorderen.

reserveer nu
tarieven

Vetcel bevriezen

Cryolipolyse
Laat vet wegvriezen en zeg neen tegen het mes!

Uit onderzoek is gebleken dat vetcellen afsterven omdat deze niet bestand zijn tegen lage temperaturen. Hierdoor is het mogelijk om definitief vet te verwijderen op jouw probleemzone.

Hoe verloopt een sessie?

Tijdens een sessie gaan wij je vetcellen wegvriezen. De behandeling is klinisch bewezen en geeft het lichaam haar natuurlijke vorm terug door veilig en effectief het vet te bevriezen. Nadat je SimplyMe coach de te behandelen zone(s) heeft geselecteerd, worden de handvaten op het lichaam geplaatst en wordt gecontroleerde koeling toegepast.

Resultaat van deze behandelingen is zichtbaar en meetbaar binnen de 15 tot 30 dagen na de behandeling. Daarom boeken we ook graag al meteen een nieuwe afspraak in binnen deze tijd zodat jij je resultaten zelf kan bewonderen.

Leg je neer, ontspan en zeg vaarwel tegen je vet!

Tijdens de behandeling lig je in een ontspannen sfeer in op een bed. Je kan dus perfect lezen, e-mails sturen of zelfs een dutje doen.

Welke zone’s kunnen behandeld worden?

Bij een sessie gaan we de strijd aan tegen plaatselijke vetcellen. De zone’s zijn dus kleiner. De vaakst gekozen zones zijn buik, lovehandles, bovenarmen en billen.

Hoeveel sessie(s) heb je nodig?

Sommige klanten zijn tevreden met het resultaat van 1 sessie per zone. Anderen kiezen voor een tweede en soms derde sessie. We bieden een resultaatsgarantie na de derde sessie.

Wil jij ook graag de magie van deze behandeling ontdekken?
Bekijk hier een voorbeeld van de voor & na.
reserveer nu
tarieven

Lymfedrainage

Bodydrainer
Compressietherapie

Compressietherapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Het is de perfecte behandeling voor de aanpak van o.a. cellulite, oedeem en lokale vetophopingen.

Wat houdt een lymfedrainage massage in?

Je neemt plaats in het compressiepak. Hierin vindt een wisselende luchtdruk plaats welke zorgt voor een aangename ontspannende massage, ook wel pressotherapie genoemd. De massage stimuleert het metabolisme, verhoogt de bloedcirculatie en verbetert de lymfestroom.

Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van jouw gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag. Er is geen hersteltijd. Je kan direct jouw normale werkzaamheden hervatten.

reserveer nu
tarieven

Waterbike

Waterbike
Zeg vaarwel tegen cellulitis

Naast het ontspannende effect van waterbike, heeft sporten aan zich en zeker in water ook een voordeel als we ons richten op afslanking. De massage jets van wat waterbike accentueren de drainerende werking van water waarbij vet, een ophoping van afval en giftige stoffen, wordt afgevoerd. Vooral cellulitis zal zienderogen verdwijnen na een aantal sessies. Tegelijk zal ozon de natuurlijke kracht van de cellen herstellen en bevorderen. Zonder enige moeite worden na enkele sessies onderbenen, buik en zelfs love handles verfijnd en versterkt. En dat terwijl je geniet van gezond bewegen samen met een volledig gevoel van welzijn.

Waarom sporten in water?

Hevige spierpijn door apparaten in sportscholen, langdurig joggen in saaie straten, uitzichtloos gezwoeg zonder enig resultaat…Dit alles kan verleden tijd zijn! Door de gewichtloosheid zijn aquasporten een effectief middel om je lichaam die work-out te geven waar het van opknapt. Wel de voordelen, maar niet de nadelen.

Fietsen in water in een privé cabine

Je zal kunnen fietsen in een individuele Waterbike cabine die met water wordt gevuld tot aan de taille. Tijdens het waterbiken is er ook een unieke chromo (kleuren) therapie aanwezig. Elke kleur heeft invloed op onze geest, zo staat blauw voor ontspanning, rood voor stimulatie en geel voor intelligentie. Waterbike omringt je met een aangenaam diffuus licht om de effecten van de behandeling te optimaliseren. De revolutionaire Waterbike stelt een einde aan de nadelen van

groepslessen en maakt plaats voor de vele voordelen van fietsen in het water. Waterbike draagt welzijn en comfort hoog in het vaandel en richt zich tot een brede doelgroep van iedere leeftijd.

reserveer nu
tarieven

Onze afslankproducten

Onze afslank producten

SimplyMe biedt effectieve producten aan van de merken SkinnyLove, Grascontrol en Bodyshock die je kan gebruiken in combinatie met één en/of meerdere van onze behandelingen.

SKINNYLOVE

Biologische natuurlijke producten om toe te voegen aan uw dagelijkse vochtinname.

BODYSHOCK

Medische cosmetica en supplementen voor (plaatselijke) afslanking en huidverbetering.

GRASCONTROL

Medische voedingssupplementen om toe te voegen aan uw dagelijkse vochtinname.